Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

6164

Vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné

Úvod; Meno a adresa prevádzkovateľa; Meno a adresa zodpovedná osoba Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby sme ich aj naďalej uchovávali. Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov. Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia.

  1. Graf kanadského dolára až hongkongského dolára
  2. Http_ happycoins.nl
  3. Telefónne číslo zákazníckeho servisu santander usa

To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby sme ich aj naďalej uchovávali.

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

I. Základní ustanovení 1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm.

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Ochrana osobných údajov našich návštevníkov patrí medzi naše priority. Na tejto stránke nájdete všetky potrebné informácie týkajúce sa ochrany Vášho súkromia. Ako spotrebiteľ máte nárok na informovanosť ohľadne toho, aké údaje o Vás získavame, ako tieto údaje spracúvame a pužívame a s Kefir Zásady ochrany osobných údajov. Kto sme. Adresa našej webovej stránky je: https://kefir.sk. Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame Komentáre.

zÁsady ochrany osobnÝch Údajov v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. Zásady ochrany osobných údajov – nakladanie s osobnými údajmi Trendhim zabezpečuje pri používaní služieb ochranu vašich osobných údajov. Ochrana údajov je vecou dôvery a vaša dôvera v Trendhim je pre nás dôležitá. Tu je krátky úvod do našich postupov ochrany osobných údajov.

o., IČO: 36 421 928, sídlo: Karadžičova 12, 821 08 Bratislava (ďalej aj „Prevádzkovateľ“) je prevádzkovateľom informačných systémov, v ktorých táto spoločnosť spracúva Vaše osobné údaje ako osobné údaje dotknutej osoby. Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Apple Aktualizované 14. decembra 2020. Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Apple popisujú spôsob, akým spoločnosť Apple zhromažďuje, používa a zdieľa vaše osobné údaje. Okrem týchto zásad ochrany osobných údajov poskytujeme informácie o ochrane súkromia a osobných údajov v našich produktoch a určitých funkciách GLOBÁLNE ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV PRI CEZHRANIČNOM PRENOSE. Cieľom spoločnosti Merck & Co., Inc. (Kenilworth, NJ, USA), ktorá je mimo USA a Kanady známa ako MSD, je chrániť a zlepšovať životy, a tento cieľ sa vzťahuje aj na rešpektovanie súkromia a ochranu Osobných údajov. Dátum kontroly : Júna 5, 2018 Dátum účinnosti : Júna 5, 2018.

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu K pokladni Pokračovať v nákupe Zásady spracúvania osobných údajov. z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, (ďalej len GDPR). Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, ulica a číslo, PSČ, mesto, email, telefónny kontakt, prípadne firemné údaje a cookies. Viac informácií o cookies. Účely Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli.

Odoslať Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov o tom , ako spracúvame Vaše údaje I. Základné ustanovenia Správcom osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR“) je Grikas s.r.o., IČO: 45399215 so sídlom Starinská 71, 066 01 Humenné (ďalej len: „správca“). Zásady ochrany osobných údajov Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepší zážitok počas návštevy našej web stránky. Kliknutím na „Prijať“ súhlasíte s použitím cookies.

o ochrane osobných údajov a ich vzťahov k terajšej právnej úprave v rámci ktorých sa spracúvajú osobné údaje, no nie je možné postupovať pri na súkromnú akciu), kamenná predajňa na liste pri pokladni alebo pri vstupe Zásady ochrany osobných údajov podľa GDPR a podľa zák. č. so spracúvaním ich osobných údajov na účely marketingu, a to formou zaškrtnutia políčka pri  18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní  podľa článkov 13 a 14 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe  Pri spracúvaní Vašich osobných údajov ste dotknutou osobou t. j. osobou, ktorej účtovných a daňových dokladov, fakturácia a evidencia hotovostnej pokladne. Informácie, ktoré má prevádzkovateľ povinnosť poskytnúť dotknutej osobe.

ako obchodovať s ethereum classic
kúpiť dogecoin za bitcoinové peniaze
previesť 6000 eur na usd
cena za úver uw oshkosh
je názov ochrannej známky bitcoin

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Právo na ochranu osobných údajov, ktoré je podľa Ústavy Slovenskej republiky neoddeliteľnou súčasťou základných ľudských práv a slobôd, sme premietli do našich postupov a opatrení, ktoré v pozícii prevádzkovateľa aplikujeme pri spracúvaní osobných údajov.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame Komentáre Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu. Anonymizovaný reťazec vytvorený z Vašej e Zásady ochrany osobných údajov pre koncových používateľov.